Signatuur aan de skyline van Rotterdam

Met een hoogte van 215 meter, staat de wolkenkrabber fier als de hoogste van de Benelux. Torenend over de Maas en het Museumpark ontmoet hij de Erasmusbrug oog in oog. De Twee flankerende torens vormen een visuele trap naar het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het ontwerp. De gebouwen van De Zalmhaven bevatten 485 huur- en koopwoningen , een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimten, een daktuin en een panoramaterras dat uitzicht biedt over imposante vergezichten. De Zalmhaven is ontworpen door Dam & Partners Architecten en KAAN.

Building logistic in optima forma

BAM Bouw en Techniek realiseert in opdracht van Zalmhaven CV (een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en (gebieds)ontwikkelaar en investment manager Amvest) op het Rotterdamse Scheepvaartkwartier De Zalmhaven. De Zalmhaven wordt gebouwd in een historische wijk met relatief krappe toevoerwegen. De bouwplaats is direct gelegen achter belangrijke doorvoerwegen van de Havenstad.

Benieuwd naar de logistieke processen die gevolgd worden bij het bouwen van De Zalmhaven? Bekijk welke logistieke maatregelen BAM treft om het binnenstedelijk bouwen van een kolossaal complex als De Zalmhaven ordentelijk, op tijd en met zo min mogelijk verstoring voor de omgeving te laten verlopen.

Collega Wouter van der Zwan vertelt over het logistieke management en de processen.

De Zalmhaven is een project van 
Zalmhaven CV, een samenwerkingsverband
van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM
en (gebieds)ontwikkelaar en investment
manager Amvest en zal worden gerealiseerd
door BAM Bouw en Techniek.

 


 

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij de bouwwerkzaamheden van 'De Zalmhaven' in het Scheepvaartkwartier?

Download dan de app in de App Store of Google Play Store en mis er niets van BAM's werkzaamheden. In de App vindt u actuele informatie,  planningen, nieuws, fotografie en contactgegevens.