17 december 2018

Eerste fase verkoop De Zalmhaven gestart

Op zaterdag 15 december 2018 is de verkoop van de eerste fase van de 285 koopappartementen, penthouses en herenhuizen in De Zalmhaven gestart.

De start van de verkoop trok veel belangstelling van potentiële kopers. Vooral op het exclusieve start verkoop evenement in het Wereldmuseum te Rotterdam van De Zalmhaven, het toekomstige hoogste gebouw van Rotterdam, kwamen heel veel belangstellenden af. Om alle drukte in goede banen te leiden, waren er tijdvakken met maximaal 300 mensen ingesteld.

"We hebben 1500 aanmeldingen gehad en laten ook nog een paar mensen toe die niet op de lijst staan", zegt Michelle Corbeau van AM Projectontwikkeling. In het Scheepvaartkwartier komt de woontoren van 215 meter te staan. De eerste 285 appartementen gaan in januari 2019 in de verkoop. De inschrijving daarvoor is begonnen. 

Voor meer informatie; www.dezalmhaven.com.

Eerste fase verkoop De Zalmhaven gestart

Eerste fase verkoop De Zalmhaven gestart