Wonen in de Zalmhaven

Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen is. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.

Woningen

De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I aan de oostzijde, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag. Het ontwerp biedt de mogelijkheid appartementen geheel naar eigen smaak en wens te combineren. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht. 

Verbluffend uitzicht 

Laat u imponeren door een van de weidse stadsgezichten of ontwaak met een blik op de rivier, terwijl het warme zonlicht de kamer in valt. De Zalmhaven is een uitnodigende hotspot middenin het hart van Rotterdam. Een plek waar u zich thuis voelt. 

Meer informatie

De Zalmhaven is een project van Zalmhaven CV, een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en (gebieds)ontwikkelaar en investment manager Amvest. Schrijf u in als belangstellende via www.dezalmhaven.com. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom De Zalmhaven. Voor vragen kunt u contact opnemen met een van de makelaars van De Zalmhaven: Göran Boon van TW3, Jasper Kuijs van Ooms Makelaars, en Leslie de Ruiter van Hulstkamp Makelaars | Residence365.